Frukt för ett nyttigt kontor

Bra frukt är väldigt gott och även bra för hälsan. En fruktkorg är även en snygg estetisk detalj, och om kontoret är ens andra hem blir det trevligare för alla att vara där.

Våra fruktkorgar

Alla våra fruktkorgar finns i tre storlekar: 3 kg, 6 kg och 9 kg. Svenska äpplen och päron, bananer och vindruvor är basen i de flesta av våra färdiga fruktkorgar. Vi vill att frukten både ska vara god och se vacker ut, men också vara lättätlig. Vissa av de exotiska frukterna kan vara lite mindre lättätliga, men generellt sett behövs det inte tas fram en skärbräda för att äta frukten.

Våra frukter är alltid svenska och närodlade i så stor utsträckning de kan vara. Detta varierar beroende på säsong och frukt, men såvitt Sveriges fruktodlingar tillåter oss håller vi oss till det nära och kära. Vilka säsongsfrukter det är i korgarna varierar också från säsong till säsong och inkluderar bland annat: svenska plommon och nektariner, clementiner och mandariner m.fl. Exotiska frukter varierar även kring året och inkluderar bland annat: kiwi, mango, granatäpple, physalis, melon, ananas m.fl.

Original

Detta är ursprungsidén för Cityfrukts fruktkorgar. Stabila basfrukter och några säsongsfrukter då även de godaste sakerna blir bäst med lite variation. Innehåller svenska äpplen och päron, bananer, vindruvor och två säsongsfrukter.

Exotica

Detta  är vår lyxigaste korg. Exotica består enbart av olika exotiska och tropiska frukter som inte går att motstå. Innehåller melon, kiwi, ananas, granatäpple, physalis, dadlar m.fl.

Måndagskorgen

Måndagskorgen är för dig som vill ha vår goda frukt så enkelt som möjligt. Behöver ni leverans en gång i veckan är det måndagskorgen vi rekommenderar! Svenska äpplen och päron, bananer, apelsiner och clementiner ingår i korgen just nu, men varierar med säsong.

”Människans fysiologi, både den yttre och den inre, visar att frukt och grönsaker utgör hennes naturliga föda.”                  – Carl Von Linné

”Människans fysiologi, både den yttre och den inre, visar att frukt och grönsaker utgör hennes naturliga föda.” – Carl Von Linné

Intresserad, men vill veta mer?

Utvalda kunder och samarbetspartners

Beställ offert

Återgå till Cityfrukt

Sociala nätverk

Beställ korgar redan idag!

Webbsida skapad av

Webbleverantörerna™