Kontakta oss

Frågor och funderingar

Har du några tankar kring Cityfrukt? Vi arbetar hårt för att kontinuerligt förbättra vår service, vår fruktkvalitet och vårt miljöarbete. Kontakta oss gärna om du har tankar kring hur vi kan förbättra oss!

Vill du beställa fruktkorgsoffert?
Klicka nedan!

* = Obligatorisk

Besök oss

Vi har två fruktstånd i Malmö, det ena på Gustav Adolfs Torg och det andra på Masttorget i Västra Hamnen. I båda stånden säljer vi frukt och grönsaker, och vi har även börjat med blomförsäljning på Masttorget. Vi planerar även att utöka torgståndet på Gustav Adolfs Torg att även inkludera blomförsäljning inom en överskådlig framtid.

2016 var året då Ferman Jabbar blev Cityfrukts nya VD. Han påbörjade arbetet med att öppna det första torgståndet i hela Västra Hamnen. Fruktstånd är en självklar del av torghandel, och torghandel är något Cityfrukt tror på. Det berikar Malmös stadskultur och är ett trevligt inslag i stadsbilden, något som såväl Malmöbor som turister uppskattar. Detta är särskilt påtagligt på sommaren, då de saftiga vattenmelonerna går åt som smör i solsken.

Båda våra fruktstånd har säsongsöppet. Detta varierar från år till år på grund av vädret, men är vanligtvis från slutet av februari till slutet av December.

Gustav Adolfs Torg

Öppettider
Måndag – fredag: 07.00 – 18.30
Lördag: 08.00 – 17.30
Söndag och röda dagar: stängt

Masttorget, Västra Hamnen

Öppettider
Måndag – fredag: 07.00 – 18.30
Lördag: 08.00 – 17.30
Söndag och röda dagar: stängt

Bli samarbetspartner eller sponsor med Cityfrukt

Kontakta oss

Beställ offert

Återgå till Cityfrukt

Sociala nätverk

Beställ korgar redan idag!

Webbsida skapad av

Webbleverantörerna™